Scootmobiel prijzen

Scootmobiel prijzenScootmobiel prijzen vergelijken, heel verstandig om daar mee te starten als u een (nieuwe) scootmobiel wilt kopen. Per slot van rekening is de aanschaf van een scootmobiel een grote uitgave. Geld besparen door prijzen te vergelijken is dan ook logisch, want het leven is al duur genoeg.

Veel mensen hebben via onze website al de voordelen ontdekt van het vergelijken van scootmobiel offertes. Door de grote populariteit van deze nieuwe service kunt u gratis en geheel vrijblijvend thuis scootmobiel prijzen vergelijken.

Scootmobielen zijn ontworpen voor oudere mensen of mensen die een beperkte mobiliteit hebben.

Ze zijn gemaakt om met name buitenshuis meer mobiliteit te bieden, zodat mensen die slecht ter been zijn een normaal leven kunnen leiden zonder afhankelijk te zijn van anderen.

Wat kost een scootmobiel
Geen eenvoudige vraag – er zijn zoveel merken en modellen – dat de prijs van een scootmobiel sterk verschilt. Net als bij andere producten zal de prijs afhankelijk zijn van uw wensen.

Een simpele opvouwbare scootmobiel zal veel goedkoper zijn dan een scootmobiel met uitgebreide opties zoals verstelbare/draaibare stoel, extra sterke schokbrekers, om enkele opties te noemen.

Wat kost een scootmobiel, vooral de actieradius en snelheid zullen de (huur) prijs bepalen. Een snel model, waar u lange afstanden mee kunt rijden, zal duurder zijn dan een model met beperkte actieradius.

Prijzen scootmobiel

Elke leverancier hanteert zijn eigen prijzen, en door de verschillende modellen is het lastig in één overzicht te laten zien wat een scootmobiel kost. Om toch enigszins een overzicht van scootmobiel prijzen te geven hebben we hieronder een handig overzicht gemaakt met prijsindicaties.

Zoals al gezegd, de prijsindicaties zijn er om een handvat te hebben met welke scootmobiel prijzen u ongeveer rekening mee moet houden. De uiteindelijke scootmobiel prijs zal volledig afhangen van welk type u kiest en welke opties u wilt. U kunt het zo duur of goedkoop maken als uzelf wilt, vergeet niet om uw aankoop te verzekeren.

Prijs scootmobiel tweedehands of nieuw

scootmobiel kopenOpvouwbare scootmobiel prijzen beginnen vanaf gemiddeld € 400,-.  Een opvouwbare scootmobiel is ideaal om mee te nemen op reis. Het is een scooter met een eenvoudige en overzichtelijke bediening.

Ook heeft de opvouwbare scootmobiel een kleine draaicirkel waarmee u makkelijk kunt rijden in kleine ruimtes zoals winkels en binnenshuis.

  • Een inklapbare scootmobiel is tweedehands al te koop op Marktplaats en bij tweedehands aanbieders vanaf gemiddeld € 400,-.
  • Nieuwe modellen worden verkocht vanaf gemiddeld € 1000,-. De prijzen gaan omhoog wanneer u kiest voor extra opties.

Standaard scootmobiel prijzen vanaf gemiddeld € 1500,-

  • Een standaard scootmobiel is tweedehands al te koop op Marktplaats en bij tweedehands aanbieders vanaf gemiddeld € 1500,-.
  • Nieuwe modellen worden verkocht vanaf gemiddeld € 2500,-. Ook hier geldt dat de prijs omhoog gaat met extra opties.

Aangepaste scootmobiel prijzen vanaf gemiddeld € 2000,-

  • Een aangepaste scootmobiel is tweedehands al te koop op Marktplaats en bij tweedehands aanbieders vanaf gemiddeld € 2000,-.
  • Nieuwe modellen worden verkocht vanaf gemiddeld € 4000,-. Wederom zal de prijs stijgen bij extra opties.De hierboven beschreven scootmobiel prijzen zijn louter indicaties. De uiteindelijke scootmobiel prijs wordt bepaald door o.a. snelheid, draagvermogen, technische mogelijkheden, en wel of niet inklapbaar.

Maar ook de kwaliteit van de gebruikte onderdelen, zoals de scootmobiel accu, bepaalt voor een groot deel de prijs.

Welke scootmobiel kopen?

Natuurlijk blijft het lastig om een keuze te maken welke scootmobiel u het beste kunt kopen. Enkele vragen die u zichzelf kunt stellen zijn:

* Heeft u een opvouwbaar of standaard model nodig

* Welke afstanden wilt u afleggen

* Hoeveel gewicht moet het model kunnen dragen